Despre Noi

Despre Noi

Ani de Experienta

Proiecte Finalizate

Clienti Multumiti

Motivatii

“Leona Marmură și Granit” are o poveste frumoasă care se întinde pe mai bine de un sfert de veac. Ne mândrim cu faptul că în tot acest timp echipa a rămas unită, iar acum meșterii noștri sunt profesioniști cu o bogată experiență în tăierea, prelucrarea și finisarea rocilor naturale. Din pasiune pentru meseria lor, reușesc să dea viață unor materiale precum marmura, granitul, travertinul, calcarul sau onixul.

Productie

Linia de productie moderna ofera capabilitatea de a realiza produse in acord cu cele mai inalte exigente ale clientilor. Impletind unicitatea naturala a pietrei, creativitatea si pasiunea pentru frumos va oferim adevarate bijuterii care exprima deopotriva distinctie si forta.

Oferta

Materialele pe care le punem la dispozitia clientilor sunt aduse de pe cinci continente, intr-o gama ce cuprinde peste 200 de tipuri de roci naturale.
Acestea sunt dispuse intr-o paleta diversificata de nuante si venaturi.
Pentru ca suntem creativi dam o nota de distinctie pietrelor naturale, realizand adevarate opere de arta – sculpturi, gravuri si inscrisuri.
Dimensiunile potrivite vor ajunge in casele dumneavoastra, veti primi exact ceea ce va doriti, cu marimile si prelucrarile solicitate.
Timpul conteaza, tocmai de aceea va oferim termene scurte de livrare.
Calitatea este importanta. Nivelul de calitate atins este identic standardelor internationale din domeniu.
Increderea dumneavoastra este rasplatita prin asistenta de specialitate.

Adresa

STR. INTRAREA BIRUINTEI NR. 3 ORAS PANTELIMON, JUD. ILFOV

Telefon

Telefon: 021-314.66.67 Telefon Mobil: 072-253.05.87

Program

L - V : 8:00 - 17:00